Skip to main content

Infrastructură echipamente

server infrastucture

Infrastructură servere.

Pe măsură ce companiile cresc, la fel și nevoia lor de servicii de infrastructură IT. Cu tehnologiile avansate de astăzi, alegerea echipamentelor și software-ului necesită cunoștințe specializate, în special în medii și mari.

Chiar dacă aveți toate cele mai avansate tehnologii implementate, aceasta nu înseamnă că sunt integrate corect sau eficient. Pot apărea inadvertențe în cadrul configurațiilor, ceea ce poate duce la pierderea datelor critice, încălcări de securitate, ineficiențe costisitoare și productivitate scăzută.

Soluții de stocare.

Soluțiile de stocare pentru companii mici și medii trebuie să poată stoca și oferi acces imediat la mai multe tipuri de fișiere, precum documente, e-mail, imagini și multe altele.

Toate aceste fișiere trebuie să fie protejate, securizate și accesibile la mai multe niveluri de autorizare pentru mai mulți angajați folosind mai multe dispozitive.

storage solutions
site to site vpn

Configurare rețea.

Înainte de a comanda echipamente, trebuie să vă gândiți la modul de proiectare a rețelei.

În zilele noastre, aproape fiecare funcție a unei afaceri este bazată pe sisteme IT. Acest lucru face ca selectarea configurației rețelei dvs. să fie o decizie vitală care vă poate afecta eficiența.

Nevoile unui proiect de rețea includ o hartă practică a rețelei în sine și numărul, locațiile specifice ale tuturor dispozitivelor de rețea (cum ar fi switch-uri, routere și servere).