Skip to main content

SMARTBEAR

smartbear

Smart Big Data Platform to Offer Evidence-based Personalised Support for Healthy and Independent Living at Home

smartbear concept

Scopul platformei SMART-BEAR este de a integra senzori, dispozitive medicale de asistență și dispozitive mobile care să permită colectarea continuă de date din viața de zi cu zi a vârstnicilor, care vor fi analizate pentru a obține dovezile necesare pentru a oferi intervenții personalizate

Platforma va fi, de asemenea, conectată la spital și alte sisteme de servicii de îngrijire a sănătății pentru a obține date despre utilizatorii finali (de exemplu, istoricul medical) care vor trebui luate în considerare în luarea deciziilor pentru intervenții.

SMART-BEAR va folosi capacitățile de analiză și de învățare, permițând analiza la scară largă a datelor colectate menționate mai sus pentru a genera dovezile necesare în vederea generării deciziilor privind intervențiile personalizate.

Platforma SMART-BEAR va fi testată și validată prin șase piloți la scară largă, care acoperă șase țări diferite și 5.100 de persoane: Franța, Grecia, Italia, Spania, România și Portugalia.

Piloții vor permite evaluarea platformei în contextul furnizării de servicii de sănătate de către furnizorii privați și publici la nivel regional, de stat și UE și vor demonstra eficacitatea, extensibilitatea, sustenabilitatea și rentabilitatea acesteia pentru individ și sistemul de sănătate.

Cei 27 de parteneri ai consorțiului au început să lucreze împreună în septembrie 2019 pentru realizarea acestui proiect european de amploare.